Palo Santo olej 5ml

50,00 

Na stanie

Opis

Czysty, nierozcieńczony olej pozyskany w zrównoważony sposób z drzewa Palo Santo z regionu Lambayeque, Olmos w Peru. Olej otrzymywany na bazie destylacji parowej, zapewniającej pełne spektrum składników aktywnych.

Palo Santo, używane dawniej przez Inków, zawiera ponad 100 różnych związków chemicznych, symbolizuje przede wszystkim korzystne relacje międzyludzkie, miłość i szacunek do drugiej osoby, a także połączenie człowieka z naturą.

Olej może być wykorzystywany do aromaterapii, w kosmetyce, do rewitalizacji pomieszczeń, w celu ochrony i oczyszczenia.

Produkt aromatyczny nie do spożycia przez ludzi.

Więcej informacji o Palo Santo znajdziesz tutaj:
https://phytognosisblog.wordpress.com/palo-santo-wood/
http://www.thearomablog.com/a-sacred-and-spiritual-scent-palo-santo/

Dodatkowe informacje

Waga0.02 kg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Palo Santo olej 5ml”

Możesz lubić także…